25 Nisan 2008 Cuma

Euro 2008 Oyunu


EA Canada tarafından geliştirilen UEFA Euro 2008'de, daha hızlı ve kontrollü bir motor bulunacak. Euro 2007'e katılan tüm takımları ve resmi stadyumları içerecek. 50'nin üzerinde Avrupa milli takımıyla oynama imkanı olacak. Ülke Kaptanı isimli yeni mod sayesinde oyuncular sahaya takımlarının kaptanı olarak çıkacaklar. Ayrıca turnuvanın atmosferini geliştirecek olan interaktif kutlamalar yoluyla sahada başarılarını kutlayabilecekler. Buna ek olarak Ülkeler Savaşı modunda, diğer oyuncularla başarıya ulaştırmak için birlikte mücadele edebilecekler.


Euro 2008'in yapımcısı Simon Humber yapımla ilgili olarak, milli takımlar arasındaki rekabeti oyuna taşııdıklarını ve oyunculara ülke kaptanı veya kahramanlarından biri rolüne bürünme imkânı vererek oyuncuların milli takımları için hissettikleri coşkuyu kucaklayacaklarını söylüyor. Ayrıca oyunun motorunu yeni bir düzeye taşıdıklarını ve gerçek turnuva deneyimini ve yaşanan duyguları yakalayabilecek bir oyun yaratmak için pek çok yenilikçi özellik eklediklerini belirtiyor.
UEFA Euro 2008'in diğer bir özelliği ilk defa tüm Avrupa'da, önde gelen cep telefonu operatörleri vasıtasıyla cep telefonlarına da indirilebilecek. Yeni tek düğme kontrol sistemi sayesinde cep telefonlarında rahatça oynanacak. Oyun 11 Nisan'da Avrupa'da, 20 Mayıs'ta ise Amerika'da piyasaya sürülecek. Bence en iyi futbol oyunu KONAMI yapar. PES 2008 mesela ... Konami yaptığı futbol oyunlarında yapay zeka olarak daha önde ...

Hiç yorum yok: